Volgende review

Stefan & Alma

"Vanaf het moment dat we de site van Mooier Fotografie hadden bekeken waren we al onder de indruk. De kleuren, de stijl, de spontane fotos, alles was precies wat wij wilden en tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad."

 De foto's vonden wij een van de belangrijkste dingen van de bruiloft aangezien dat voor de rest van je leven is . We vonden het dan ook best spannend, maar vanaf de eerste ontmoeting met Cindy wisten we al dat het goed zat. We hadden al meteen alle vertrouwen in haar en het voelde zo goed. Deze vrouw is echt een vakvrouw met oog voor detail en zo ontzettend creatief! De foto's zijn echt prachtig geworden! Precies wat we wilden en meer dan we hadden gehoopt. Het pakketje met de foto's was een cadeautje om uit te pakken. Zoveel zorg en aandacht aan besteed en heel persoonlijk. Echt top! Ze heeft het zelfs voor elkaar gekregen om onze eigenwijze dochter van 3 mooi op de foto te krijgen. En dat zegt wel wat ;)
Al met al zijn wij zo ontzettend tevreden en blij dat we voor Cindy hebben gekozen. Wij raden haar dan ook zeker bij iedereen aan.