Kelly & Kevin

 Je luistert naar onze wensen en komt zelf ook met creatieve ideeen! Je bent relaxt en makkelijk om mee te werken, je zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer! Het resultaat is geweldig! Je gaat alleen voor het beste wn mooiste en dat is zeker te zien in al je foto's! Wij zouden iedereen die nog gaat trouwen, jou zeker aanraden!!!!

Wauw! Wat ben je een geweldige fotografe! 

Tim & Marnel

Cindy luistert goed, is ontzettend geduldig en zeer professioneel. Wij houden beiden echt van op de foto gaan.. maar door haar spontaniteit, geduld en humor zijn het prachtige en vooral spontane ongedwongen foto's geworden. Ze weet het moment echt te pakken, en dat is volgens ons hetgeen waar het om draait, de liefde,humor of emotie te kunnen vastleggen in een foto. Ook is ze uitermate geduldig en lief voor kinderen.. wat ik echt heel fijn vond! Zelfs qua samenwerking met onze stylist dacht ze echt mee! Wij kijken terug op een prachtige dag met een top fotograaf!! 

Onze dag is prachtig vastgelegd door Cindy van Mooier fotografie! Ze heeft een duidelijke eigen stijl, die wij erg mooi vinden

Esther & Simon

Vanaf het allereerste moment voelde het goed, Cindy stelde ons op ons gemak en wat bleek wij voelden ons totaal niet ongemakkelijk, integendeel! Dit ook omdat het haar natuurlijk afgaat en de momenten vastlegt zoals ze zijn. Puur, vol emotie en niet te geregisseerd. Wij hebben er echt van genoten, buiten het fotograferen om ook een hele leuke lieve vrouw. Die zichtbaar passie heeft voor haar vak! Gezellig en vooral professioneel. De communicatie verliep goed, foto's zijn prachtig! Voor ons was het hele plaatje compleet die dag en daar heeft Cindy van Mooier fotografie ook zeker haar aandeel in gehad. Een echte aanrader!

"Voor ons was het hele plaatje compleet die dag en daar heeft Cindy ook zeker haar aandeel in gehad. Een echte aanrader!"

Dominique & Kenny

Lief, gemotiveerd, kundig, professioneel, ik heb me heel de dag prettig gevoeld ook tijdens het maken van de shoots. Van onze foto’s was ik stil zo mooi, ik kan iedereen Mooier fotografie aanraden!

"In 1 woord fantastisch! Een geweldige fotograaf!!"

Sabine & Menno

Cindy wist op de grote dag de mooiste en meest dierbare momenten vast te leggen.
Wist ons als bruidspaar, maar ook onze kinderen erg op het gemak te stellen. Wij kijken regelmatig met veel plezier in ons trouwalbum. De romantische sfeer van de dag heeft zij daar prachtig in verwerkt.

"Een fotograaf om iedereen aan te raden! Lief, betrokken, vol met ideeën en enthousiast. "

Jos & Leonie

 Tijdens de intake al meteen een goede klik met haar en al onze wensen kunnen doorspreken. Wij waren van te voren best nerveus omdat wij beiden niet houden van 'geposeerde' foto's, maar Cindy heeft ons door de trouwreportage heen geleid en hebben een hele leuke, vrolijke fotoshoot gehad. Tijdens de ceremonie en de borrel heeft ze ook prachtige foto's gemaakt terwijl we nagenoeg niet in de gaten hadden dat zij op de achtergrond aan het fotograferen was. 

Wij kunnen Cindy van Mooier Fotografie aan iedereen aanbevelen!

Stefan & Alma

Vanaf de eerste ontmoeting met Cindy wisten we al dat het goed zat. We hadden al meteen alle vertrouwen in haar en het voelde zo goed. Deze vrouw is echt een vakvrouw met oog voor detail en zo ontzettend creatief! De foto's zijn echt prachtig geworden! Precies wat we wilden en meer dan we hadden gehoopt. Het pakketje met de foto's was een cadeautje om uit te pakken. met veel persoonlijke aandacht. Ze heeft het zelfs voor elkaar gekregen om onze eigenwijze dochter van 3 mooi op de foto te krijgen. En dat zegt wel wat ;)
Al met al zijn wij zo ontzettend tevreden en blij dat we voor Cindy hebben gekozen. Wij raden haar dan ook zeker bij iedereen aan.

"Vanaf het moment dat we de site hadden bekeken waren we al onder de indruk. Alles was precies wat wij wilden en tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad."

Lisa & Maarten

Ik was bang dat we allemaal geposeerde foto’s zouden hebben, maar dat is totaal niet zo. Ze heeft echt passie voor haar werk, ze is zo enthousiast! Je voelt je heel erg op je gemak bij haar. Op onze trouwdag hebben de gasten zelfs gezegd dat ze haar eigenlijk niet opmerkten en dat het gewoon leek alsof ze erbij hoorde :-)
De foto’s en het album zijn ook echt prachtig. Als je nog aanpassingen wil aan het album doet ze dat met alle liefde.

Cindy is echt fantastisch! Ze is een super gezellige meid en heel toegankelijk. 

Danny & Nair

Cindy is heel professioneel, spraakzaam, enthousiast en attent. Hierbij denkt ze ook goed mee. Het contact was goed en duidelijk tot zelfs nog na de bruiloft. Ze heeft contact opgenomen met de videograaf die we zelf hebben gekozen zodat alles soepel kon verlopen. Op de trouwdag was ze ruim op tijd alles liep volgens planning. Ze gaf goede tips, deed goed begeleiden . Was niet overdreven aanwezig maar het was prettig om haar erbij te hebben want het voelde dat ze erbij hoorde in plaats vanaf de zijlijn aan het kijken was. Paar weken later kregen we een heel mooi goed verzorgd pakketje thuis. Het eindresultaat waren super mooie foto's die boven ons verwachtingen. Als wij in de toekomst een fotograaf nodig hebben is Cindy de eerste. Wij raden haar daarom ook aan iedereen aan.

Cindy haar stijl, kleur, naturel en liefde die terug komen uit de foto's spraken ons aan.

Wesley & Celesta

Al bij het eerste gesprek klikte het meteen met Cindy. Wat een lieve en spontane vrouw. Duidelijk in wat ze te bieden heeft en wat ze verwacht en super meedenkend en flexibel zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens onze grote dag zelf. Het lukt haar om mensen die niet van foto's houden toch spontaan en mooi op een foto te krijgen. Ze denkt mee en geeft tips terwijl ze dicht bij de wensen van het bruidspaar blijft.  De foto's zijn super mooi geworden en voor de rest van ons leven een aandenken.  Het is best veel geld dat je uitgeeft voor een fotoreportage, maar deze was iedere cent waard! Een echte aanrader!

In 1 woord fantastisch!

Steven & Jenifer

Wij waren zo onder de indruk van de prachtige foto's, maar ook vooral van hoe zij ons op ons gemak wist te stellen tijdens de grote dag (en ervoor) en hoe haar oog voor detail niets miste.  Al vanaf onze eerste ontmoeting wisten we dat we iemand voor ons hadden met veel passie en ervaring.  Ze denkt mee, is flexibel, creatief en is enorm leuk in de omgang, dat bleek ook uit alle leuke berichtjes die we van onze gasten over haar kregen.
We kregen al heel snel de first look. We waren zo geëmotioneerd van hoe mooi we erop stonden, hoe ze de liefdevolle blikken wist vast te leggen van ons, onze dochter en al onze dierbaren.
Cindy je bent een absolute topper, hartstikke bedankt!

Cindy van Mooier fotografie is echt op alle vlakken een aanrader!

Thank you for your kind words